BERAT NAIK 🤣

Berat naik 2kg dalam masa 2 minggu. Macam mana nak kawal makan? Kalau dah berselera. Tak larat hari hari check bp 😂 Berat masa booking 44.7kg, skrg 33w1d 54.8kg 😵‍💫

2 Balas

susah awak, saya pun tiap kali check up naik, sampai kena g kk selang sehari. redha je. 😂 .

2y ago

berat naik tapi tak sangkut apa takpa, redha je. ni pun duk harap budak ni cpt keluar. kkdg penat juga ulang alik. dia ni pun happy je dlm perut. takda bagi tanda2x pun. 😌 .