Siapa macam saya 27w3d

Berat badan turun 2kg .minggu don kene g checkup lt klinik . Risau laaa.. Makan kurang selera tpi nasi makan je wlaupun sikit.. Hmm baby pon aktif je gerak² xkira siang malam .. Faktor stress boleh bt berat badan trun ke ? .. Tlg doakan sy n baby sihat² yee mommy

2 Balas

sy pun sm sis sy ibu gdm tp berat sy turun semngu 1.1 kg misi n doct risau tp alhamdulillah baby sihat cergas dlm kandungan scan pun doct ckp bby besar dr weeks baru 16 mgu masalahnya berat sy trun ..fasa mual muntah dh belalu sy mkn spt biasa cuma x ambik nasik sgt .. statt mkn jam 6 am abis makan jam 6 pm dh kenyang sgt so tak ambik dinner/supper doct ckp mgkin itu faktor nya sbb tak makan malam 😅

kena kawal stress mommy nnti kesian kat baby 🤗 semua mommy n baby sihat