Cara tmbahkan berat badan?

Normal ke klau 1st trimester berat bdn trun?? Sbb saya berat dri 52.1kg jd 50kg je. Nurse pon bising sikit sbb berat turun byk sgt😅 cara nk bg slera makan mcm mana ye?? Saya mmg tgh xbrapa nk ade slera makan buat mse ni. Saya ade mslh berat trun je.. Hb smua under control lg wlaupun turun sikit dri 1st checkup dlu.. Dri 14.7 jd 14. 😅 #1stimemom #advicepls

2 Balas

Sis ada alah ke ? Muntah ? Sy pun awal berat turun misi xde lah bsg just suh mkn jgk even xde selera n muntah . Lps 4bln tu betambah2 brt . Dr 65kg skrg berat 87kg dh . Harini duedate sy 😆

4y ago

*utk susu tu klu xde gdm tmbh la gula skt . Klu ada kene mnm kosong mcmtu jela ye 😘

#needadvice