pantang minum ais batu

Berape lama agak nye baru boleh minum ais Batu Time Berpantang...?

10 Balas

Selepas 44hari rase nye. Ikot badan masing2. Hehe tapi kalau saya, suami suruh berpantang 100hari. Kita ikot je la, utk kebaikan jugak kan😜

Sy pantang ais 100 hari. Air sejuk pantan 60 hari je. Sb sy sorg yg minum air suam akan berdarah tekak.

Ada yg pantang selama.setaun..mcm.sy lepas 100hri.. sbbnye ms tu musim.pns sgt2.. smpai mengalami tonsil

Lepas 100 hari rasanya. Tapi tiap kali mnm ibarat amek rasa2 je☺️

Sy lps bersalin ank sulong x minum ais... Dh 12 thn x minum ais.... Hahaha

9mo ago

boleh tahu kenapa?

Ade org habis je pantang 44 hari.... Ade sampai setahun... Sy 3tahun

4y ago

Tq sis sy msh Berpantang LG br msk 19Hari 😂

entah, saya lepas habis pantang minum mcm biasa. haha

3y ago

knp xboleh minum ais ye masa pantang?

Saya habis pantang 60hari baru minum ais

Setahun...huhuhu..

Pling awl sethun la

4y ago

Bole je... Ikut bdan la. Sis rse ok, ok je😊