Bila boleh minum air batu ?

Salam korang .. korang pantang air batu berapa lama ya .. sekarang ni saya dalam pantang 24hari .. xtahannya tengok milo ais .. 😭😭😭

5 Balas

suami sye bg je minum tp minum slow2...mcm sedut ngan straw tu pastu kemam dulu dlm mulut baru telan sikit2 ...

sy pantang 60 hari.. ikut badan masing².. ada badan tahan ada badan x tahan..

Sy pn x tahan tgk ais. tp sabar jelah, tkut nk mnum. bru 20 hari berpantang 😅

2y ago

Sya sis MMG ndk than klu bdk² mkn ais ikut la jga mkn sbb cuaca panas. klu pedas² MMG tak la mkn🤣

klu Sya dah sebulan mkn ais jga🤭

tak pantang ais, saya minum je.. 😅

2y ago

Sama.