Kancing gigi

Berapa week yee kena cucuk kancing gigi. Skrg saya 28 week dah tp nurse tak pernah ckp lg pasal cucuk kancing gigi. #Firstpregnancy

58 Balas

Sy 21 weeks skali, 26 weeks kena lg skali.. Setel 2 kali utk 1st pregnancy. Itu pon sy yg tnya nurse... Terus dia cucuk hr tu jgak. Pastu next appointment dia ingt sy xkena cucuk lg.. Siap dia terang detail balik pasal cucuk kncing gigi. Last2 tgk buku pink dh 2x cucuk. Kdg2 dia lupa sbb ramai sgt patient. Kira gerakan baby pun mcm tu.. Sy tnya dia. Dia tulis tarikh siap dlm buku bila kena start. Mudah kerja. Kdg2 sy rajin baca info2 kt sini.. Smpai klinik sy tnya siap2 dkt nurse. Siap buat list apa nk tnya tkot lupa.