Kancing gigi

Berapa week yee kena cucuk kancing gigi. Skrg saya 28 week dah tp nurse tak pernah ckp lg pasal cucuk kancing gigi. #Firstpregnancy

58 Balas

Sy pun nk masuk 29weeks still nurse tak ada suruh cucuk kancing gigi.. Risau juga..

Saya 27 week ☝️ alhamdulillah tak sakit mcm yg saya imagine , lenguh sehari je

5bulan dh kene cucuk .. And 6 bulan . Dh kene skali , lahi skali minggu depan ..

Boleh tanya nurse sis.. Mcm sy, sy sendiri tanya nurse. Kdg2 takut nurse lupa

Nurse akan tnya dah rse gerakan baby ,lepastu baru dy bg cucuk kancing gigi

anak 1st saja yang 2x kita kena cucuk.. proses cucuk tak sampai 10saat😂

Saya 22week . Kena inject katanya bila kita da dapat rasa gerakkan baby .

tanye nurse yee .. should be bila baby dah gerak mmg kene cucuk kancing gigi

4y ago

Betul

Sy 28w aritu dh kne cucuk yg 1st yg second next app nnti bru cucuk.

Sya 28weeks jgk..bru je kena suntik hri nie..abis kebas lengan..