baby kick.

Adakah normal saya x rasa baby kick or ape2 pergerakkan baby..kandungan dh masuk 18weeks..

1 Balas

First baby ke? Biasa first baby 20w baru rs..kalau pernah pregnant sebelum ni 16w boleh rs..baby kick tu rs mcm tersedu kat perut kita..n rs mcm dia ketuk2 lembut jem.bukan la beria sgt dia tendang..kalau beria tendang tu kandungan dh besar

4y ago

Mayb ada awak je tak perasan..tunggu sampai 20w..nnt nurse akan guna fatel dopler utk check denyut jantung baby.. Kalau risau just bgtau nurse..knp tak rasa..sbb kalau dah rasa..nurse akan cucuk ubat kancing gg