Berapa kerap anda membeli permainan baru untuk anak anda?
Voice your Opinion
Seminggu sekali
Seminggu dua kali
Seminggu tiga kali
Sebulan sekali

1598 respon

19 Balas

tak tentu. rasa nak beli tu banyak, tapi yg membuatkan rasa nak beli tu tak jadi sebab sepupu dia yg lebih2 nak maen. buat macam tu mainan dia. padahal dah umur 6tahun. tapi still kalut nak main mainan yg setahun nie😇

xtetapkn waktu bila nk beli..dulu kerap,sekarang dh jarang2..mainan melambak dh.. #TAPactiveusers.

sebulan or 2 bln sekali..depend pd keperluan.. bg elakkn ank rs bosan main mainan yg sm 😉✌

Takda sebulan sekali pun. 2 bulan sekali macam tu. Tengok kepada harga dan manfaat nya

3tahun sekali.. bkn kedekut.. tpi dorg lebih sukaan buku daripada mainan..

Sebulan sekali atau depend juga. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Bila perlu je, 😊 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

jarang sekali kecuali bila perlu

tengok keadaan..

2 3 bulan sekali