tanya sikit?

Berapa kerap biasanya mak pak mentua korg dtg tdo umh korg??sebulan sekali?setiap hujg minggu??sekali setahun??tak pernah lgsg???

28 Balas

Ada mak mertua je😂✌... Takat ni mil xpnh tdo umh... Sbb umh mil n umh kitaorg dkt..wikend je la kitaorg p umah dia...sbb mil nk jmpe cucu sulung pmpn dia..sbb yg len smua cucu lelaki jd kena la dtg umh dia bwk ank jnjln n visit nenek nya..😆🤣kekdg mil ctc ajak mkn dkt umh ea..

X pernah sbb mentua duk jauh kt klate, kami duk JB. Kami suami isteri je slalu balik sana dalam 2 bulan skali 😃

Hehe sebulan sekali tu kalau kami tak dapat balik kg bulan tu. Anak saya cucu sulong dan tunggL so far

Setiap minggu ^_^ Alhamdulillah,dpt mertua pun penyayang..geng ketika jenjalan gan tgk wayang kt umh..hehe

jrang2,sbb mak mertua duk srawak,sy duk semenanjung,tp Insha Allah berpantang nti mak mertua dtg jaga😊

Saya kahwin dah dekat 5tahun.. Sekli jea mertua dtg.. Tupun tak tido.. Balik hari.. Hihi

Tidak pernah..sebab pak mak mertua tinggal di sabah..kami laki bini di perantauan 🤭😂

Tak pernah. Sbb rumah sy dgn rumah mentua dlm 20minit je. Selalu kami je balik tidur kg

Tido rumah tu tak lagi... Sbb rumah dekat sangat. Lagi pun slalu diaorng dtng singgah.

Jarang dh tido sbb pindah umh flat..pak mentua x larat nk naik tangga,mudah penat