Anggaran susu budak setahun

Assalamualaikum.. Sya nak tanya berapa kali bdak setahun sebulan kena minum susu ye.. Skarang nie ank sya bnyak minum air kosong klau minum susu pn waktu nk tido tghhari sekali mlm sekali.. #bantujawab #ingintahu

1 Balas

Takpe je sis. tak bagi susu terus pun takpe sebab sumber nutrisi utama diorang bukan susu dah, real food yg lebih utama. kalau makan dah okay, tak ambik susu pun takpe

2mo ago

sama2. semoga anak sis membesar dgn sihat. boleh tengok IG Dr amalina Mohd daud pasal anak.