berapa bulan saya buleh mendengar jantung bayi?

13 Balas

Sy pregnant 8weeks dlu , doc terus bgi dgr bunyik jantung baby .. mngkin ikut doc jgak kot , sbb skali tu jelah sy dpt dgr .. skrg dh 15weeks nii scan ritu time 13weeks doc ( tmpat lain ) xkasi plk dgr bunyik jantung 😅

11week pn da blh dgr...wt detail scan...bhgia tgk bby bpusing2 dlm perut...jelas ag denyut jntung dier...🥰

Nurse bgithu spatutnya jntung dgr 20week..tpi sy 18 week dah dgr dah..😊😊nurse bgi dengar

Sy 25mggu bru dpt dgr...klau yg scan doktor hnya tnjuk je jantung bby berdenyut²

8 minggu scan dr dh tunjuk & dngar heartbeat Sy pergi hspital swasta jmpa pakar.

Sy 7 weeks tgk je jantung nyer, 12 weeks dpt dgr dah

sy 8 week dokter da bg dgr jantung baby

sy hr tu 7wk sis..

Sy 7week dh dgar

8w