agak-agak berapa bulan kandungan Aku sekarang

Berapa bulan kandungan Aku sekarang

46 Balas

Bila la nk beranak ni Agak2, doc suh czer sanggup je dah tak larat nk bgn duduk on susah, perut saiz lg besar, bby kt dalam ukuran normal je doc ckp

Biasa2 klau soalan mcm ni ..jwpn pn kne lbh kurg mcm ni .. '' agak2 bila last ko bsme laki ko " .. Hahahaha

4y ago

hahahaha

Jawapan dia... "Laaaaa mengandung kaaa....xnmpak perut pun..." 😅😁

Cek date 1st last period.dari situ boleh tau da bpe bulan/minggu kandungan tu

Mnta scan doktor.. Klau sis tnya d sini, sorg pun xdapat jawab.. 😁

Ikut Kata jiran sya mgkn kandungan Awak Dah cukup setahun.. Hihi

9 bulan da tu..standby la bila2 je boleh beranak

jom 22hb ni ikot aku g hospital kita sama2 besalin hahaha

Main teka teki ka ni.. sy rasa 7 bln kot hihi btul x...

agak2 awak,sejak bila kami jadi doktor?