Check up kehamilan

Berapa bayaran buat check up kehamilan di klinik kerajaan dan swasta ?

2 Balas

swasta depends on which hospital. better to call and tnya average charges. gomen, 1st buka buku rm1, lepas tu tkde bayaran dh. if u consider nk check up kt kk, bersalin kt swasta boleh je. depends on hospital mana u consider nk bersalin, minimum check up brapa kali, need to confirm dgn hospital. ada yg 3 kali, ada sekali je pun boleh.

kerajaan stp kali pdftrn rm1, swasta x psti, maaf kalo soaln da lma, 😊