ntah la bedebar pulak

benda yg di takut kan jd jugak..first time kena swab terus positif🥺 covid dlm badan 0.8% dh 36minggu nnti 28/08 dh kena serah diri ceasar..tp doc kata result rtk kurang accurate so kena buat pcr dh buat pcr bedebar pulak tunggu result nya😅..doa kan ya semua harap” negetif la korang ada mcm saya x?? padahal dlm ruma xda pergerakan last jalan tanggal 9 hari tu hari ni p hospital swab tiba” positif🥺…skrg tgh kuarintin kendiri lah hmmm🥺..

4 Balas

Saya +ve haritu tpi kandungan time tu baru 17 minggu, semoga puan dipermudahkan urusan, semoga tak ada apa2 yang serius, kalau pcr +ve, cpt2 daftar dkt cac, supaya ada pemantauan dari dr/nurse secara betul, sementara kuarantin kendiri byakkan minum air, air kosong, air lemon, air cengkih, inshaAllah

Semoga dipermudahkan segala urusan sis ❤️

Semoga semuany baek2 aje sis.Aamiin🤲

semoga dipermudahkan urusan puan..