Serah diri

Esok nak g Hospital serah diri...shri sblm tarikh due 🥺 Msalah kncing mnis so doc ckp xle bslin lbih dr due date.. Jwbnya kena Induce la kan 🥺 First Merasa nak bsalin 🥺 baby xmo kluar awal plak 🥺 asyik lg nak bmain dlm prut 🥺 skrg ni perut asyik mngeras ja.. sakit2 xda lg. Tp kerap kncing n sakit bgian bawah..klu brdiri... Sebab tkanan kpla baby dah bwah sgt kot? Bole bgtau tanda2 nak bsalin?? Xda pngalaman 🥺

1 Balas

tahniah....semoga urusan awk diprmudahkn...mcm sy...kembar air...xsakit... tp bila air dh kering...br trasa sakit... Alhamdulillah ketiga2 ank sy bersalin normal