Di mana anda akan membeli katil bayi anda?
Voice your Opinion
Kedai katil bayi yang terkenal ( seperti Ikea,Mothercare)
Kedai lokal yang kurang terkenal
Kedai terkenal atas talian (seperti Shopee,Lazada)
Kedai atas talian kurang terkenal

2335 respon

32 Balas

tapi tak pernah beli pun..anak bila masih kecil tidur sekali dengan kita.bila dah umur 4 tahun baru tidur asing.beli katil besar atau bertingkat je terus...

Tak pernah beli katil baby sebab rasa bukan keperluan, tapi kalau membeli sudah pasti akan memilih yg berpatutan harga dan kualiti

tak beli..mbzir😅 sbb ank 1st beli, last2 xpkai..tdo bwh ketiak sng nk bf

xpernah beli katil baby...sbb ada ank kecik sya tido tiada katil

beli dri kwn2 je murah Dan masih boleh pakai lama.

anak sy xda katil..tdo atas tilam je

Hadiah drpd ex gf husband 😂

tk beli katil tilam je beli

Online lagi mudah dan murah

Pakai yg sebelum2 ni punya