Adakah anda membeli baju khas mengandung?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

10449 respon

55 Balas

utk ibu2 yg nk cari baju yg loose utk 7-9 bln..g kt ig nama aisymom.baju2 skrng byk bt sale.thn lps sy mengandung berat 60kg pakai saiz S dr aisymom coz baju ia memeri.lps bersalin leh pakai lg.so jimat la dr situ..sy beli bju aisymom yg berkain coz lau berseluar sy xreti pkai coz susah sy nk g tandas.so ibu ibu.cuba la produk baju dr aisymom😁

sy xbeli.rasa nk beli jgk tp nti pas bersalin bila plop nk pakaikan..musim covid nk ootd pn xleh..so sy bli baju yg loose ada kembang kt bwh..so org xperasan sgt.sy dh 5bln..ada yg xperasan..alhamdulillah sihat n bru hilang alahan

3rd pregnancy tiga2 xpernah beli baju mengandung. sbb sblm mengandung mmg dh pakai baju besar n seluar palazo as pakaian harian. sampai ke bersalin mmg muat cuma lepas bersalin semua getah2 seluar@skirt loose lah kena oter balik hahaha

Musim covid19, xkemana pun. Pakai kaftan je kat umah, paling x bedal pakaian dan boxer suami 🤣lgpn pakaian sendiri pn byk yg loose dan perut pun comel je. So, muat lagi even otw 3rd trimester ni.

Tak beli pun sebab baju sebelum pregnant memang besar, muat pakai sampai nak masuk 6 bulan da..tp nampak gayanya kena beli jugak satu ke dua 🥲

malas nk beli tp suami suka tgk pakai baju pregnanr. before pon pakai baju jenis loose n baggy jadi ok je pregnant baju x ketat. #TAPXTanamera

tak beli pun sbb dari anak pertama smpai skrg no 4 ni mmg jenis perut kecik dah hujung² 9m selalu pkai baju suami je. ✌🏻

Sebab bekerja so mmg kena beli, so selesa nak buat kerja dekat office. Kalau tak nk duduk pun senak kena buka zip seluar😂

baju beli biasa tp saiz besar, seluar je beli yg khas mengandung. beli pun sebab baju lama tak muat lgsung 😂

badan dulu size s/m. bila dh pregnant 5 bulan, hampir semua pakaian dh tk muat. so kena bli baju utk pregnant