Adakah anda membeli baju khas mengandung?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

10534 respon

55 Balas

seluar je byk xleh pakai. baju beli selai 2 je. sb bdn membesar dgn jayanya. 2 3 bulan pin perut dah bsar

Sy bli jg.. 😂 2 helai itu pun utk pergi jalan2..klu dekat rumh pki tshirt suami je.... 🤣besar jimat

beli seluar palazzo n mostly dress utk jalan2 sbb nk cover perut xnk nmpk bentuk sgt🤭

dpt tau preegy 4week dh pegi beli. skrg dh 13minggu tgok perut sndri pon macm takde hihi😂😂

beli 2 3 helai ja untuk g check up.. setakat kluar g kedai je baju suami lah paling selesaa😊

beli seluar je sebab seluar memang tak muat. baju tak beli sebab memang pakai baju besar2..

Ya sebab sebelum mengandung, pakai t shirt n seluar jeans Semua da ketat melekat wkwkwwkwk

selagi baju yg ada blh pakai..pakai je..tak muat pinjam je baju mak,suami n adik2😅

memang sy pakai bju yg besar n longgar..so xperlu beli baju khas mengandung

tidak sebab semua baju saya dah memang besar. kena beli seluar dn bra baru je 😅