Real Food

?BELI BAHAN SAMA KAT KEDAI, TAPI RASA LAIN? . Ada mommy tanya, " Bila beli bahan di kedai, balik rebus kenapa rasa tak sama dengan set omb NUFIYA punya ? Sedangkan bahan sama ? " . Ok. Lets sis explain. Memang nampak sama, tetapi jenis buah buah ada gred gred dia. Setiap gred rasa kemanisan dia tak sama. Jadi bila beli sendiri, and balik rebus even kuantiti buah sama, tetapi "rasa" dia tak sama tauu. Rata2 ibu yang beli kat kedai akan berbalik order Organic Milkbooster Nufiya ni . Daripada beli rebus buang jee sebab tak sedap, lebih baik beli 1 set jar ni. Tambah air yang dicadangkan, rebus dan terus minum . Bahan Organic Milkbooster Nufiya ni semua high gred dan manis dia tetap terasa kalau buah dah kembang pun . Nak cuba 1 jar dulu pun boleh.. Jom place order.. ??

Real Food
3 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Nak order sis

2y ago

Boleh... Wasap 0133463882 ye... 😊