Sedap, tak terlalu manis harga berpatutan

Puas mencari rupanya ada jual di econsave sahaja, kalau nak beli di kedai fizikal. Satu tin ni saya beli rm50. Honey vanilla flavor sangat sedap. Tak manis sangat. Rasa manis manis buah, memang kena dengan citarasa saya yang tak sukakan manis. Minum sehari 2 kali tak rasa muak.

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Mmg sedap susu ni lemak berkrim n tak manis sgt tp tak kena dgn perut ni.cirit dibuatnya.syg😢...

saya baru mengandung 6 week boleh dah ke mnum susu ni ?

frisomum ni je yg sy boleh minum yg lain perut meragam

utk ibu yg gdm insulin n ubat boleh mmum x

hb ok tak sis

3mo ago

Saya belum buka buku pink jadi takde checkup lagi untuk check hb. Saya ambil susu ni untuk memperbanyakkan lagi nutrien utk baby

😋