Nak tnya sket boleh??

Sy de beli buah zuriat mcm ne cra nk mkn dia. ptong dlu bru rebus ke atau rebus pstu potong ehh?? Moga de rzki kami suami isteri abis sume dh ikhtiar ni.. huuuuu

2 Balas

Mira pun pernah ikhtiar minum air buah zuriat ni .. 6biji mira minum.. Sekali rebus 2biji.. Suruh suami belah kan buah tu.. Dekat bawah ni cara2 dia sis.. Semoga dipermudahkan urusan sis mendapat zuriat.. Sama2 kita usaha dapat kan zuriat tahun ni ikhlas kerana Allah taala.. InshaAllah aamiin aamiin aamii

4y ago

Sama2 kasih🤗🤗

Sy potong dulu. Rebus yg dalam je.

4y ago

trme ksih info sis.