Berapakah anda sanggup berbelanja untuk pam susu?
Voice your Opinion
Rm150 ke bawah
Rm250 ke bawah
Rm350 ke bawah
Rm450 ke bawah
Lain-lain (sila komen di bawah)

2531 respon

37 Balas

sy tak beli lagi tp survey dlm rate 350 tuk sebelah pump. nak beli fikir fikir. worth it ke tak. I'm first mom and a working person. jenis sy beli tu biar berbaloi je. kalau murah tp cpt rosak pn pening jugak tp kalau mahal tup tup tak sesuai. aihhh pening. haha sekarang KIV je nk beli ni.

4y ago

Better beli yg double melabur sket xpe sbb berbaloi

I Ibu yang tak bekerja. So df je senang. Pam susu beli asal ada last2 tak guna. Tapi teringin nak beli yang mahal mungkin lagi bagus. Tapi ibu tiada duit banyak untuk ini 😩

thn 2013.. beli set RM559 taw.. evelove double electric pump.. skrg nk try yg murah2 pulak mcm mana pulak performance...

berbelanja pd harga yg xsmpai pd seratus ke atas..blh dpt hrga yg murah bila beli online..more save budget...😉✌

sy beli pam manual hanya rm8 sahaja,sy direct feed anak sy sebab sy suri rumah.., pam pun bile bengkak susu sahaja

saya beli yg murah, sebab kalau yg murah bagi result yg elok, saya dah boleh jimat kat situ.

Yg penting boleh sedut jadilah takpayah terpengaruh denga artis yang berbelanja mahal

Bawah 1k sebab nak yg berkualiti Dan tahan Lama berbaloi beli dgn harga tu

Tak kisah asalkan berbaloi dan boleh di guna pakai dalam tempoh yg lama

Base on survey & review of course I pilih yg berkualiti & bwh 1k..