Secara purata, berapa banyak anda membelanjakan untuk keperluan harian anak yang baru lahir untuk setiap bulan? Hanya focus untuk 6 bulan yang pertama.

(produck keperluan harian seperti tisu basah bayi, lampin, keperluan mandi, keperluan pembersihan dan pakaian).
Select multiple options
kurang daripada RM100
RM101 - RM200
RM201 - RM300
RM301 - RM400
RM401 - RM500
lebih daripada RM500

435 respon

5 Balas

Lebih dari 500 untuk sy sbb ank menyusu fm. Susu sja sebulan rm400lebih. Belum msk pampers dn lain2 😅. Ats setahun bru berkurang sbb bby dh start kurg susu.

setakat ni bawah RM100 for diapers shj. Keperluan lain masih ada lagi hadiah-hadiah anak baru lahir. #nak masuk 3 bulan.

beli mana yg perlu je

belum berpengalaman

lebih rm500