Adakah belaian dari suami itu penting sewaktu mengandung?
Voice your Opinion
Penting sangat
Tidak

12571 respon

39 Balas

bagi saya penting , sbb dah dduk rumah seharian sorg sorg , suami kerja uniforn jdi mmg jarang ade di rumah , bila balik mmg akn mntk tlg urut bdan smua , wktu tdo sy sndri akn amik tgn suami letak kt perut dan bru tido . Bnda simple tpi utk emosi sndri trjaga , skrg ni sensitif btul 🤣

tidak , sbb bile suami dekat sy xblh 🤭🤭asyik gaduh jew klu dduk sama 🤭🤭 alhamdulilah , selama pregnant xde ngidam ppew yg susahkn suami , cuma xblh tgk suami jew .. sampi suami nk pegang perut pon tggu sy tido lena 🙈🙈 kot sbb baby boy jdi mcm tu 🤭🤭

penting. ...... tp suami sendri xpernah BT pon ..dari ank pertama Smpai laa ank ke 3 xpernah pon rase belaian Kaseh suami...sakit² bdn pon urut sendri je. .bila ngadu penat die ckp die lg penat...xpelah xde rezeki nk rasa bahagia ngn suami mcm org lain.

Penting. Mintak tolong urut2 kan pinggang, betis, punggung. Sapu2 minyak angin area situ selalu sakit masa tgh mengandung ni. Tido pun tak selesa.. So kalau dia tolong urutkan slow2 rasa lega baru laaa kurang sikit sakit2 tu.

husband mmg ada rsa nk pegang prut tiap hri tpi sya x kasi sbb sya rsa sensitif dn slalu nk mrah2 si husband 😂 kesian pulak tgok si husband tiap hri kna mrah wlaupun bnda kecik je 😂 kdang klau tido pun sya x kasi dye tido rapat sgt 😂

penting.. supaya babye nnt mnja dngn papanya..hehe.. tulah masa ank pertama sllu belai siap bawa brcerita lg babye dlm perut.. ank kedua ni kurang sikit.. cbuk dgn krja dan game dia tu... smpai kta tegur x nak bawa babye brcerita ke..😒😁

Suami sy xromantik. Pegang perut pun ditekan nya. Trus sesak nafas sy dibuat nya. Bsembang dgn bby pun x. 😂Tp bila ank dah lahir dia paling manja kn anak2 smpi anak tu obses syg kt dia. Cemburu nya sy skang ni

bagi sy sngt penting..tp apakah daya..sy pjj dgn suami..lagi2 musim c19..lagila jarang balik..jd sndiri jg sndiri ,gosok sndiri..moga dipermudahkn urusan sy kelak

sngt penting . tp sedih untuk istri bila suami x Ambil peduli sgt pasal kandungn dan kesakitan yg istri rasakan . Hanya Air mata je dpt di lepaskan

irish twins, so suami byk spend masa dgn yg abg utk bg saya masa berehat. mmg rasa perbezaan perhatian tu, tp kena korban la sikit