Adakah belaian dari suami itu penting sewaktu mengandung?
Voice your Opinion
Penting sangat
Tidak

12647 respon

39 Balas

irish twins, so suami byk spend masa dgn yg abg utk bg saya masa berehat. mmg rasa perbezaan perhatian tu, tp kena korban la sikit

suami sy sempat borak dgn bby 1 bulan..sy pjj,dijangka bersalin tnpa suami jg sb x dpt balik...sedih mmg sedih tp apakan daya....

tiap mlm suami gosok perut...n time tu bby tendang jgk...moment trindahhh...wlpn ank nk msk4 excited tu lbih...

penting sgt2,,tp tu laa,,lps husby belai urut pinggang segala kita pun t'tdo,,en husby pula rasa unfair x kena layan 😅

penting. terutamanya bl tlg urut pinggang dan layan sembang. usap perut. baby pun akan kuat menendang masa tu😁

penting.. tapi sejak dia positif c19 bulan lepas, dia dah xberani nak dekat dan belai. sedih..

Entah coz sepanjang ngandung nie, saya jadi kurang bkenan ngan asben. Bau dia pun saya x suka 😅

too important. thanks husbnd for always here with me. love u ❤️

ibu perlu kuat.. bapa tolong ibu2 ya. tolong menolong amalan mulia.

tak penting, asal cukup makan sudah. x nak pening2 pasal duit.

2y ago

Tapi belaian tak perlu duit puan. Pada saya sangat penting belaian kasih sayang, lagi² terhadap emosi kita yang sedang hamil.