Anda ada bekalan 'hand sanitizer' atau topeng yang mencukupi tak?
Voice your Opinion
Ya, cukup
Tidak

5283 respon

13 Balas

Takde stock, & sy kena bekerja plus mengandung juga. cuma jarakkan dr org. basuh tgn je. balik terus mandi minta husband pegang anak yg ada dulu.. mask dah mahal, sanitizer yg murah tak melebihi 70% alcohol tak function pun. rasa risau selalu

hand sanitizer mmg ada sbb dh ada bby kan and bby suka pegang brg2.. face mask dulu slalu stock up untuk kemas rumah, sekarang dh habis tak smpt stock up.. org dh beli berkotak kotak hmmm

ya sentiasa sedia lebih. klau pergi mne2 pun akan bawa lebih f.mask & sanitizer sendiri. #17Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Walaupun ada prepare hand sanitizer utk seisi keluarga, tapi saya tetap galakkan anak2 basuh tangan dgn kerap.

Mask&hand sanitizer dah menjadi keperluan dlm list barang nak beli setiap bulan..lagi2 ada anak bersekolah...

Takde topeng muka. Hand sanitizer pun satu je, yg 50 ml. Tapi saya amalkan selalu basuh tangan

Syukur masih mencukupi lagipun jarang keluar. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Ckup..sblm covid mmg dh ada pnh bli

Sold out semua x sempat beli 😩

Kenapa min nk bg ke? Hehe