Pada ibu yang dah masuk trimester ke-3, anda dah sediakan beg hospital k

Select multiple options
Sudah
Belum lagi

1464 respon

29 Balas

Barang baby beli pun x banyak. Nasib pampers dpt sample dr syarikat pampers so dpt la jimat sikit. Barang ibu ada beli kain batik. Set pantang basic. Harapkan ibu nya je yg contribute. Suami beli sekali ritu jelah Ada la 3 4 pasang baju. Katanya duit peruntukan utk kambing nanti. Kos hospital, pantang serah semua kat bini yg tanggung. Sbb ada anak (anak tiri) yg lebih diutamakan. Nafkah anak lagi besar dr bini. Brg rumah habis pun bini kena belikan. Redho jelah. Masing2 ada kisah masing2.