Pada ibu yang dah masuk trimester ke-3, anda dah sediakan beg hospital k

Select multiple options
Sudah
Belum lagi

1460 respon

29 Balas

Barang baby beli pun x banyak. Nasib pampers dpt sample dr syarikat pampers so dpt la jimat sikit. Barang ibu ada beli kain batik. Set pantang basic. Harapkan ibu nya je yg contribute. Suami beli sekali ritu jelah Ada la 3 4 pasang baju. Katanya duit peruntukan utk kambing nanti. Kos hospital, pantang serah semua kat bini yg tanggung. Sbb ada anak (anak tiri) yg lebih diutamakan. Nafkah anak lagi besar dr bini. Brg rumah habis pun bini kena belikan. Redho jelah. Masing2 ada kisah masing2.

baru 90% First Baby Takut Tak Sabar Semua Ada Perasaan Tu Hehe Semoga Semua Bakal² Ibu Melahirkan Dipermudahkan Urusan Bersalin Nanti

34week.. alhamdulillah dah siap beg 100%.. siap awl2 sbb dh sarat nnti x larat dh nak beli2 brg.. semoga semua ibu2 dipermudahkan bersalin ya.. inshaaAllah Aamiinn ❤

Dh siapkan smua smlm ada contraction pain so pg hosp bru 1cm doc suruh balik maka angkut bwk balik smua 😂

alhmdulillag da 90% prepared. due 20/9 tp kmgkinan brsalin awl klo +ve alpha talasemia. mg dmudahkn urusan mami2 semua🌹🌹

kalau ikutkan mcm dah ada semua sbb barang2 bersalin tahun lepas xhabis guna. baju pun recycle je la dah boy lagi 😂

belum lagi . minggu ni baru nak settle kan semua . 1/9 dah admit wad , semoga dipermudahkan amin amin

biasanya sebelum kandungan 7 bulan, saya dah sediakan beg hospital dalam kereta. takut tetiba bersalin awal.

Alhamdulillah 90% dh siap.... Doakan smoga dipermudahkan sgala urusan kita semua InsyaAllah Aamiin ❤️

tggu sidaian baby sampai baru kita cuci baju baby. dah siap cuci nti terus packing 🙂