Bagi cadangan minuman, boleh?

Before ok je minum susu, tapi susu kotak la cam Dutch lady, sebab doc tak bagi minum susu ibu mengandung Dan tak bagi minum apa2 susu tepung. Katanya susu Tu Manis. so dia cakap susu kotak elok lebih2 lagi kalau fresh milk. Masalahnya skrg, tekak ni mcm tak nak terima lagi susu kotak Dutch lady Tu. Try jugak susu kotak brand lain, semua tak masuk tekak dah. Rasa nak muntah pulak. So selain susu, air kosong/masak, apa cadangan para mummy2? Kalau susu kotak berperisa coklat ke, strawberry ke, boleh tak? Saya ni jenis org sakit sangat nak minum air kosong. Huhu...

20 Balas

Try buat jus 🥑 avocado dan campurkan susu kotak yg puan biasa minum tu...sy selalu buat memang sedap dan buah avocado pn baik untuk ibu memgandung