I'm an EP Mom

It's been two months. Mind sharing your pumping schedule/routine here. To all EPMom, stay strong and keep on pumping!

2 Balas

hi dear.. sy pun EPMOM.. mmg kental la nak pam. haha.. sy xde jadual tetap. asalkan dah pam stiap 2 jam. kdg2 paling lambat pun 3 jam.. mlm2 pn ade bangun gak jam 2, jam 5. tak pun kol 12, kul 3 n kul 5. fleksible.

5y ago

hahaha.. tula.. baby sy pun 2 bulan jugak

baby saya jumaat ni cukup 3bulan. hehe EP Mom jugak. kena kuat kena pandai bahagi masa. tapi last week try bagi direct yesss berjaya. baby dah pandai hisap. 💃💃💃

5y ago

Baby terus pandai hisap ke sis? Sye pun skrg epmom tp kdg malam try bf anak jugak. Cuma kdg baby suka hisap lepas hisap lepas nenen