Risau

Beberapa hari yang lepas ada cengkerik masuk bilik tidur . husb ketuk pakai pencilbox kerja dia & mati . sebelum ketuk dia tu saya ada baca bismillah . sebab takut la kan saya preggy ..Dah lama sebenarnya asyik dengar bunyi cengkerik yang kuat luar bilik . saya risau apa apa jadi pada kandungan saya .. Perlu tak saya risau sebenarnya .. ada gangguan ke ??

1 Balas

Saya pun pernah mcm ni... Husband ketuk lipas. Sy risau betul tp husband ckp lipas kotor, kena la buat mcm tu.. Tp baby ok je.. Doa yg baik2 n tau niat buat mcm tu sbb terganggu..

5y ago

tula. . kejadian dah beberapa hari yang lepas tiba tiba harini pulak terfikir fikir .. sbb orang kata cengkerik ni something jugak kan . . innsyaallah takde pape