BABY 13 HARI

Sorry nk tanya sikit. Anak sye baru 13 hari. Siang dia senang tidur dgn nenek dia dgn bunyi tv/surrounding yg agak kuat. Tidur lama pulak tu. Tp bila malam masuk bilik ber aircond, dia mcm susah nk lelap. Sng terjaga. Asyik nak menetek je. Pstu kalau nak dodoi, kena bangun hanyun2 dia. Memang normal ya? huhu.

1 Balas

ye. bby nb susah nk tidur dlm keadaan senyap sbb dlm rahim ada bunyi mcm2...so nb biasanya blh tidur dgn surrounding yg bising. cth bunyi hujan, vacuum, tv. awk blh cari dkt shopee mesin whitenoise. waktu malam, pasang bunyi tu dlm bilik.