mommies anak 1st bersalin awal atau lambat?

hi to all beautiful mommies, sy nak tanya & nk mommies share utk anak 1st biasanya mommies bersalin ikut due or Ada yg awal? biasa dgr anak 1st lambat tp Hal mcm ni Kan biasa ikut org juga kan.. Ada baca juga mcm sy period x teratur so due bersalin bole jd awal , mcm mn dgn mommies semua?

1 Balas

https://my.theasianparent.com/due-bersalin Sy bersalin hujung2 due, mcm dlm artikel ni ckp sbb sy tinggi. Heheheh. Syok jugak baca, so boleh predict sikit2

5y ago

Sama2 😉