kos bersalin di hospital kerajaan

Hi mommies....sorry sy xbrapa faham sgt tentang kos bersalin di GH sbb sy xada pengalaman bersalin di GH..anak 1st sy bersalin di hospital swasta,so sy dah thu brapa bajet yg nak kena sediakan..klu GH mcm mna ya?sbb ada bilik ikut kelas kan?dan kos klu normal atau czer mcm mna?tq mommies

1 Balas

mase sy bersalin buln 8 tahun ni kene bayar rm 10 je😅...masuk pagi 7/8 -8/8 pagi dh balik

5y ago

Owhhh sy takut kena czer je ni...tu yg xthu charge mcm mna nnt...