Tanda Hamil atau haid?

Hello beautiful mommies 💕 share sikit pengalaman masa mommy mula2 pregnant. Mommy tau ker tu tanda Hamil atau period? ada beza tak? Ker sama jerr? 😁 Jom share!! ❤️

27 Balas

Dah lewat 5 hari, husb pun suruh cek tapi kita taknak berharap mcm selalu-selalu so biar je tunggu je period datang. Petang tu pergi beli barang, tiba-tiba pening sampai nak termuntah, lain macam. Risau nak angkat barang berat last terus cek, mmg double line mcm tak percaya. Bila fikir-fikir balik dalam seminggu dua sebelum tu mmg letih sangat dekat ofis. Selalu nak period akan jadi cirit tapi kalini jadi sembelit.