Salam ibu² nk tnya

Bby sya 6 bulan stngah..x apa ke ya lpas mkn je msti berak? 3 kli sehari msti berak..njis ok je x da laa cair..ada yg kata klau berak bnyk dlm sehari berat bby trun..btul ke? Klau nk ktakan sbb pmkanan bby..dh tukar², Still sama..berak² jga..

5 Balas

normal je sis mcm anak sy lps je dia susu akan berak , ( kadg kdg la lps susu tu ) and ade jugk lps makan. sis kne tahu la time time dia mmbuang means pantau semasa ke semasa😅. kalau berat dia rasa susut beri makanan yg mmbuat dia naik berat badan .

normal..ank sy setiap Kali tgh mkn pun duk teran berak🤣..penuh gamaknya dlm perut..nk isi y baru

Normal je mcm anak saya, lepas makan or susu je berak. Berat okay je tak pernah susut

ia normal..sbb cpt proses penghadaman berlaku nk2 bby mkn dlm tekstur yg lembut

okay je. normal.