Anak asyik berak tiap kli susu

Hi mommies kt sini, anak sy baru masuk 6 bulan. Tiap kli susu mst berak immediately lpas tu. X cirit pon. Sama mcm sblum ni cuma sikit2 je. Sblum ni minum susu yg sama ok je berak 1/2 kli je sehari. Ni klau 6x susu, 6x berak..normal atau x ye?

1 Balas

maybe awak patut check kot. sbb selalu byk kali ni takut juga apa2x kan. atau maybe sbb baru start makan sama, apa pun check dulu. kalau kata normal ,okay la.

6mo ago

Itu la. Risau jgak. Tq bg pendapat☺️