Assalamualaikum haii...sya nk tnya

Anak sya stiap hari berak 2/3/4 kli sehari....najis ada yg cair kadang ada yg oky....normal ke klau mcm tu...dh 5 minggu ank sya berak mcm tu....klau sblm ni dia berak 2hari 1kli

1 Balas

Umur berapa? As long as anak awak aktif, tak demam, makan minum okay, tekstur najis tak cair macam air, normal je. Anak saya seorang yang membuang hari hari. Maximum 4x sehari. Tapi kalau awak risau boleh refer dengan doktor ya.

4mo ago

1tahun 3bln....ada yg cair mcm air ..dh refer doc