bby pramatang

Bby sy dh tkdpt diselamatkn..23 minggu 5hari.berat 547grm.allah pinjamkn sementara..ank ibu tenang disana ya..

41 Balas

Salam takziah sis.. Semoga sis kuat dan tabah hadapi dugaan ini..

Laa tahzan sis.. Bby sis mnunggu sis di syurga.. Sabar ye.. 😢

Slm takziah sis..moga sis kuat dn diprmudahkn rezki lg amin😊

Takziah..semoga sis dan suami tabah hadapi ujian ni...

Aamiin..dijamin syurga buat bby puan.. Salam takziah

Takziah... Semoga Allah memberi rezeki lagi...

takziah sis 😭 boleh tau punca sebab apa tak ?

5y ago

Blh ygg..tlg jga ya..jgn byk bjln,bdri lma pn xblh..n lasak² pn xblh..slgi xmsok 6bln bykkn reht..klo 6bln xpa da ank kuat

Salam takziah .. Semog bnyk2 bersabar ya ..

Al-Fatihah..salam takziah sis😭😭

Salam takziah sis semoga bersabar ye