Baby pramatang

Hai mommy nak tanye betol ke ada org cakap kalau seblm ni kta pernah lahir baby pramatang kemungkinan bby ya seterus nya akan lahir awl jugak☺bby no3 sya lahir 34 week je..mungkin kah bby saya no4 ni akan lahir awal jugak..now dh 24 week seram pulak rse nye...tkut bercmpur baor dh...

2 Balas

sy anak 1st lahir 38minggu. anak ke2 pun lahir awal, 37 minggu. kali ni anak ke 3 sy rasa pun akan awal jgk.

risiko lahir pramatang ada sis. biasanya Dr akan pantau ibu mengandung yg ada sejarah kelahiran pramatang