SUSU FM TAMBAH BERAT BADAN BBY

Hai smua.. susu fm apa ya boleh tambah berat badan bby dengan cepat?sbb bby sy pramatang..sy pulak xboleh breastfeeding ad masalah...boleh syorkan x susu fm mana trbaik tmbah berat bdan..bby 4bulan😚

1 Balas

try similac. jiran sy bersalin baby premature,kalau tak silap 33w mcm tu. hampir sebulan juga duduk NICU. lepas keluar wad,baby minum similac. ok ja sy tengok baby tu sekarang,berat mcm baby yg lahir cukup bulan. tak kurus,dan tak gemuk sgt. sekarang dah setahun lebih pakai pampers saix L-XL ikut jenama pampers