Doakan Bby John

Bby john selamat dilahirkan dengan normal pada 21/2, pukul 644pm. Pada pagi 22/2, Doktor check keadaan bby dan dengar jantung bby, katanya ada bunyi, dan ia adalah normal sebab masih within 24 hours, mungkin saluran jantung belum tutup habis. 16/3 nanti akan ada another appointment untuk buat scanning. Mungkin ada ibu lain boleh kongsikan pengalaman yang lebih kurang sama. Bby john minta doa dari semua pasal ini, supaya takda apa2 masalah jantung. Bby john juga akan doakan semua ibu dan bby lain sentiasa sihat. Tq dan God bless ❤

Doakan Bby John
26 Balas

Congratulations Brenda.. As for baby John, don't worry, he will be strong and healthy. May god bless both of you and all the best.