Baby 5bln.skrg mnum ssu fm dan susu bdn.mslh skrg anak sy lmbt berak.and ank sy x meragam.normal????

Bby girl 5 bulan sy mnum susu fm n bdn,sy dah try error byk susu,anak tetap x berak mcm baby² lain,anak sy berak lmbt seminggu,dah g klinik,dr ckp kurangkan scop susu n sy kna mkn byk buah n syur ,sy dah cuba pon sama,skrg kalau seminggu anak x berak sy bg ubat picit ikut bawah tu . mummy ad x pengalaman mcm ni

1 Balas

formula milk dgn susu bdn, yg mana lg byk sis bg?

1y ago

sy rasa sama banyak . sy bg susu fm 5oz sllu nye x abes,susu badan sy bagi bila anak sy nk tdo,bgun tdo.