Bayi anda mudah tertarik dengan jenis mainan apa?
Voice your Opinion
Mainan gantung
Lego
Bola
Anak patung
Lain-lain (sila nyatakan)

3822 respon

75 Balas

barang2 dapur mak die..eg: mangkuk, senduk ,tapis n my periuk legend too🤣🤣🤣..sebakul mainan die Tu nak suruh mak ayah die yg main agaknya..😂

anak sy tak suka mainan, dia blh suka mngembara, main sorok2, memanjat, sy da bli banyak mainan, dia hnya biasa2 sahaja

kakak ske ultraman,power rangers, smua yg boy suka tu kakak ska..mgkin kah adik baby is a boy?? 😅😅

semua suka, apa yang di depan mata, remote tv ke , periuk ke , bola ke, dia capai dan main terus.😊

entahlah..mainan dia sendiri taknak dia main ..main mcm sikat rambut suka sgt. .mainan berbunyi..

Anak sy suka menyusun barang Dan membina menggunakan lego.. Lego ni memang favourite toys dia

Kuali, senduk, periuk, pinggan plastik, mainan dia kemain banyak tapi taknak main haha

ape2 menan pun dia suka, tapi mula2 je la. sudahnya periuk,bakul,besen gak dimainnya

mainan masak2 atau brg yg ad dkt rumah(bkn mainan sebenarnya tp brg2 hiasan) 🤣

4y ago

sama la dgn anak kita 😅

Smua di atas trmsuk bnyi2 an..mcm bnyi loceng mainan yg d main n etc