Adakah bayi sudah menggigit?

Select multiple options
Sudah
Belum lagi
Dah nak mula

578 respon

11 Balas

Sudah naik gigi bawah. Sebatang... Cuma nak tanya ibu-ibu di sini. Betulkah kalau Gigi dah tumbuh anak lambat jalan...?

2y ago

Anak saya masuk 8 bulan dah mula nak berdiri.. Masuk 10 bulan dah jalan.. Tapi gigi lambat tumbuh.. Sekarang dah setahun 3 bulan baru 4 batang 😅ada org kata antara dua sama ada tumbuh gigi dulu atau jalan dulu.. Macam betul je kat anak saya

Esok 6bulan baru seminggu naik gg bwh.. berair ke mulut tu. Mengigit ni usah dikata hihi 🥰

sudah, umur 4 bulan lebih dah tumbuh gigi, 5 bulan lebih dah tumbuh gigi ke 2🥰

dah alhmdullh masuk 4 bulan ..sambil gigit sambil senyum kita yg cair haha

Dari baby umur 3 bulan dah tumbuh gigi n suka gigit time menyusu 🥹

baby 7 bulan sudah ada 4 gigi. sekali menggigit, seram jugak 😂

Sudah. Gigit semasa menyusu dan semasa bersihkan mulut dia 😅

ank sy dh 8 bln..tp x tumbuh gigi lg..😄😄

Skg tgh kuat mengigit. Umur 4 bulan.

Sudah haha