Meneran Ketika Minum Susu

Bayi saya berusia 25 hari dan saya perasan setiap kali minum susu pasti akan meneran sambil menangis. Masa awal usianya tidak berlaku seperti ini cuma masuk ke usia berdekatan satu bulan keadaan seperti ini berlaku. Adakah ini normal?

5 Balas

kerapkan tuam badan baby, dan urut² manja dengan minyak telon seluruh badan dia. boleh google cara urut badan newborn ya.

org tua2 pngil 'teran tubuh' die teran tubuh die nk membesar...rsenya normal kot... ank sye pon teran2 jgk tpi x de smbil nagis...teran gitu je

Anak sy pun seminggu sebelum masuk sebulan haritu start meragam bila setiap kali nak berak. Kalau meneran mesti nak minum susu.

Baby saya pun baru umur 20 hari kerap meneran tak duduk diam. Mak saya kata nak membesar. Mungkin normal.

normal. anak saya dah nak masuk 3 bulan masih meneran plus mngeliat.

3mo ago

btl lah baby sya pun