Warna najis bayi

Normal tak bayi berak najis warna hijau? Baby minum susu formula

Warna najis bayi
16 Balas

Baby nangis x berak hijau? Kalau nangis… ada yg x kena samaada susu formula atau susu bdn si ibu (cth ibu minum susu lembu n anak minum susu bdn ibu) atau mmg ada racun yg buat anak berak hijau.. utk pjelasan baik p klinik pakar kanak2.

Normal sis, sya dlu pun risau sbb sblom tu baby sya berak kuning je, tp sbb sya bg susu formula dia jadi hijau. Doc pun ckap normal, jgan lagi pucat je wrna najis tu, tu bhya.

1y ago

normal tak bayi berak najis warna ni baby minum susu formula je baby 4 nak masuk 4 bulan

normal k anak berak color ni ? kerap pulak beraknya dalam.sehari lebih dari 5 kali .. plus anak demam .. harap dibantu saya firstmom ..

normal tak ek dh tukar susu lactogen najis hijau lumut . lps dh brpae hari najis warna kuning ade lendir. dh 3 kali berak . cirit birit ke ek ?

Yes normal, hijau sbb susu formula For more info https://my.theasianparent.com/najis-bayi-warna-hijau

ank sy susu badan penuh najis pun MCM ni ada satu masa ssh nk berak najis batu.. smpai bawa klinik..

Normal. Bby sy mse mnm similac dlu kaler ni. Tp sbbkn mak dia tk lalu tgk tukr susu lain 😂😂

1y ago

Sama dengan anak saya similac juga, berak sehari sekali jea warna hijau.. normal ya ?

Normal tu. Sy dulu bg enfalac warna mostly kuning mcm baby bf. Tp kekadang ada wrna hijau mcm ni

ank sy 3 bulan pun najis mcm ni susu fomula.. kadang rasa takut pula byk dan pekat wrna njis tu