Pernah tak si kecil kena sakit mata?
Voice your Opinion
Pernah
Tak pernah

20932 respon

38 Balas

anak kena sakit mata masa 3m3w, org cakap sbb panas dlm, n esok tu terus demam, saya tetap bwk anak jumpa pakar mata untuk ambil ubat..alhamdulillah makin sembuh

1bulan lebih sakit, lap pakai kain yg dh dibasahkan sikit, hari² repeat smpai baik sendiri. tp tula mata anak sepet sikit dah sebelah sbb mata anak jenis besar 😅

2y ago

sama dgn anak sy 😂

Pernah.. Dah ubat pun mcm tu juga.. Sedangkan doktor pakar cakap ikut result tahi mata yg d ambik, kuman tu boleh d bunuh mengunakan ubt mata tu

Saya sedang melalui harini 😭😭😭 . Doakan anak saya cepat sihat ya . Dua2 mata bengkak tak boleh buka penuh taik mata . 5 bulan

7mo ago

ada cuba titiskan susu ibu? hr tu anak sy jd sakit mata.Saya titiskan susu sy.Alhamdulillah ok..tp kalau awk xbrani jgn la

mata anak saya colour grey sampai refer doctor cakap normal alhamdulillah, cuma air mata berlebihan . moga tak lama lah amin ☺️

anak sakit Mata almost 2month . guna susu badan Tak menjadi . guna cream and air garam baru elok

1y ago

Cream ap ye ?

baby klu sakit mata titis kn susu badan kt sok baik terus insyallah...sy biasa buat..jgn byk2 setitik saja

7mo ago

t

Mata selalu berair n bertaik mata tp mata xmerah… doktor kata mata xmerah bukan sakit mata

baby sy sakit mata semasa umur 10 hari. pakai air susu Tak menjadi. akhirnya ke pakar mata juga.

bby saya bnyk tahi mta.. bgun tdo ad tu kira sakit mata ke?? tp x merah pon