Pernah tak si kecil kena sakit mata?
Voice your Opinion
Pernah
Tak pernah

21676 respon

39 Balas

bby saya bnyk tahi mta.. bgun tdo ad tu kira sakit mata ke?? tp x merah pon

dulu masa kecik kalau kena sakit mata mak saya titiskan susu badan dlm mata

syukur allahamdullilah setakat ini anak tak pernah lagi kena sakit mata...

After 4hari balik rumah baby kene sakit mata dekat seminggu kene tahan wad

anak saya pun berair sj mata dlm beberapa hari tp skrg bertaik mata PLK..

pernah..anak kena sblh mata..letak air susu bdan setitik esok dy ok dh

Sakit mata sapu sikit susu ibu disekeliling matanya.

saya letak susu badan je . alhamdulillah cpt baik

pernah anak saya yg sulung umur 7 tahun

ank saya smpai kena admit ward...